Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomeSugestije...... EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Sugestije......

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitimeSat Jun 13, 2009 7:55 am

Mislim da ima puno admina i da bi trebali sredit nekoliko ih jer su par puta dosli neki na PGZ i nisu mi se dojmili pravim igracima...
ae jos previse admina a ja kad dodem nikad admina.. danas sam igrao scor mi 6/0 i naravno upadne neki s alien hackom pise jos. i ubije me 3 puta :S
Na vrh Go down
b 1 o P s Y ' #

b 1 o P s Y ' #

Broj postova : 15

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitimeSat Jun 13, 2009 8:37 am

admini su mutavi, bgm, 3-4 minimalno su imala cheat, i to aim, a admini tamo kao prate ih u spec., a u biti pisaju na wc-u. isse. XD

n0 n1cK posebno, on je samo takav b02, koji ne zasluzuje biti admin, i pizdit drugima okolo.i prijetit im..
Na vrh Go down
b 1 o P s Y ' #

b 1 o P s Y ' #

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitimeSat Jun 13, 2009 8:38 am

sredite malo ovaj forum, moj prijedlog. ja vam mogu pomoć oko toga, ak treba ! zz
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitimeSat Jun 13, 2009 10:24 am

slusaJ b1op kako vec... forum je tek napravljen nedavno ima vremena..a sta se tice prvog post slazen se neki dan sam bio na dream team.. i bio ti je cheater i nzm koji admin i ovaj lik daje headove admin mu govori da ima 5minuta da izgasi .. lik i nozem leti on njemu jos broji tih 5min i tako dva lika broja.. mislim mapa je bila fy_snow.
Na vrh Go down
b 1 o P s Y ' #

b 1 o P s Y ' #

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitimeSat Jun 13, 2009 1:32 pm

XD. a jebeš lestic. proc ce duze vrimena nego sta mislite, dok srv bude bez mane i sa pro adminima.
Na vrh Go down
SquirLe.-
Administrator

Broj postova : 39

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitimeSun Jun 14, 2009 4:45 am

OPET VI ZASTO OMALOŽAVATE NISU NI SHAKAL NI ak0ne glupi znaju kome treba dati admina kome ne no nick nemoj te mi dirat momak je super samo tako i zna pratit jedini je od admina koji se po 2 sata zna u spec pratit cast izuzecima kao sto su shakal i ak0ne koji znaju kolko treba pratit kakav je ko igrac itd. svaka cast i shakalu i ak0neu i mom bratu no nicku:D
Na vrh Go down
Sponsored content

Sugestije...... Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Sugestije......   Sugestije...... I_icon_minitime

Na vrh Go down

Sugestije......
Na vrh 
Stranica 1/1