Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomePrijava Za admina SquirLe.- EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Prijava Za admina SquirLe.-

Go down 
4 posters
AutorPoruka
SquirLe.-
Administrator

Broj postova : 39

Prijava Za admina SquirLe.- Empty
KomentarNaslov komentara: Prijava Za admina SquirLe.-   Prijava Za admina SquirLe.- I_icon_minitimeSun Jun 14, 2009 1:53 am

Ime:Arnel
Prezime:Glavinic
Godiste:1991
Nick:SquirLe.-
Iskustvo kao admin:Bio admin na dosta servera garbin gaming stari dream team CSBIH i jos neki serveri i znam komande a ne nabrajam.
AMX Komande:amx_ban amx_banip amx_banmenu amx_kick amx_gag amx_ungag amx_vote amx_votemap amx_map i neke amx super amx_glow amx_buried amx_unburied itd:d
MSN ili Yahoo:arnel_pitar@hotmail.com YAHOO NEMAM
Steam ID:taneken
Prijasni Server-i:garbin gaming,dream team,CSBIH,extr3me pub server,danger zone,i jos neki serveri

Komentar:Zelio bih postati admin vecinom zbog cheatera na serveru jer je moje licno misljenje da ima dosta admina koji neznaju pratit I nadam se da bi bio od velike pomoci igracima i administratorima ovog server

Unaprijed Hvala na citanju moje prijave.
Na vrh Go down
Admin
Administrator
Admin

Broj postova : 96

KomentarNaslov komentara: Admin   Prijava Za admina SquirLe.- I_icon_minitimeSun Jun 14, 2009 2:50 am

Prijava u izradi GL^HF...
Na vrh Go down
https://dreamteamgaming.bosnianforum.com
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

KomentarNaslov komentara: Re: Prijava Za admina SquirLe.-   Prijava Za admina SquirLe.- I_icon_minitimeSun Jun 14, 2009 3:26 am

ae sreto ti zlatni
Na vrh Go down
MuamerX

Broj postova : 1

KomentarNaslov komentara: Re: Prijava Za admina SquirLe.-   Prijava Za admina SquirLe.- I_icon_minitimeSun Jun 14, 2009 9:40 am

Ja bih admina ako vam nije sta nikad nisam korisitio cit allahami molim vas za admina nick na dream team mi je >eXample<*JusTKilleR* pls za admina molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas molim vas
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Prijava Za admina SquirLe.-   Prijava Za admina SquirLe.- I_icon_minitime

Na vrh Go down

Prijava Za admina SquirLe.-
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Prijava Za Admina
» Prijava za admina !
» [PRIJAVA ZA ADMINA]
» Prijava za admina
» [PRIJAVA ZA ADMINA]