Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomeAdmin se KURCI! previse EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Admin se KURCI! previse

Go down 
4 posters
AutorPoruka
pr0* | Vuj-[@]

pr0* | Vuj-[@]

Broj postova : 10

Admin se KURCI! previse Empty
KomentarNaslov komentara: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 5:42 am

E ovako sve je pocelo kada sam ja bip dosadan Cool_Boy-u , on nije nista reko , ali onda se umjeso
DtG.^SquirLe i reko mi da sam kreten , ja sam njemu odg. da mu je tata kreten ! I onda je doso Lestic i kickovo me , ja sam o5 uso , one mene o5 kickovo ..i tako jedno 10 puta ...kasnije mkad sam uspio uci reko sam mu da mi se neobraca samo ...i on je mene KICK o5 ..msm Lik se stvarno kurci...al previse!! Very Happy Po||ZZ
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 6:51 am

evo da recen svoje.. tip je bot i nonstop psuje..i sto puta sam opomeniaa.nonstop steka..i kick sma ga opet kad je ulazio je mi je prigovarao nonstop i psovao..ovo mu nije prvi put da sam kick..vec je dobio i slay i kick kao opomena a kad kazem da ce dobit ban odna se umiri..i takoder prijetia da ce me prebit .. hh .. ae opomenu sam mu dao jer svakog proziva,
Na vrh Go down
pr0* | Vuj-[@]

pr0* | Vuj-[@]

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 6:54 am

Lestic (citat):
evo da recen svoje.. tip je bot i nonstop psuje..i sto puta sam opomeniaa.nonstop steka..i kick sma ga opet kad je ulazio je mi je prigovarao nonstop i psovao..ovo mu nije prvi put da sam kick..vec je dobio i slay i kick kao opomena a kad kazem da ce dobit ban odna se umiri..i takoder prijetia da ce me prebit .. hh .. ae opomenu sam mu dao jer svakog proziva,
ja nempusjem non stop...to mogu potvrdit redovni igarci...akoji ne kao ti budu 2h na serveruu...nestekam se ...evo sve pitajte B1gg-a jer poono iigra...zasto su su
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 7:36 am

jooj mali lazljivce.. 2puta si dobio opemnu za stek! 1put slay... psovao si vise puta sjecas se neki dan KICK isto.. btw. veca sam od b dva sata.. ae nisam ja kao ti.. igram nonstop mix-eve, cw-ove... forume i druge stranice i svoj server. nebrin ti za mene ..
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 7:37 am

mos ti bit i cili dan ali ne imat iskustva.. slusaj prijatelju da si ti admin svakog bi bana.. meni nonstop pises na admin say.. ovaj ima cheat.. danas si rekao minimalno za njih 4..
Na vrh Go down
SquirLe.-
Administrator

Broj postova : 39

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 7:46 am

Rekao sam da si kreten i to i mislim normalno da jesi dosadan ne samo cool boyu i ostalim adminima i igracima si dosadan stalno daj admina daj admina smaras znas kolko i ne uvaljuj u owo lestica jasno???JOJ SAMO DA DOBIJEM ADMINA AKOBOGDA CU GA USKORO DOBITI BUDES TAD SMARO MA OK JE NECU DA SE NERVIRAM ZBOG DJECE OD KOJIH SAM STARIJI 4 GODINE

PHGP rules
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jun 23, 2009 9:02 am

slazem se s squrile
Na vrh Go down
Scarface ftw^

Scarface ftw^

KomentarNaslov komentara: Scarface ftw^   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jul 07, 2009 2:25 am

Lestic (citat):
mos ti bit i cili dan ali ne imat iskustva.. slusaj prijatelju da si ti admin svakog bi bana.. meni nonstop pises na admin say.. ovaj ima cheat.. danas si rekao minimalno za njih 4..
Jarane... ja sam vuju uhvatio dok je imao SSW (Super Simple Wall Hack)
Imam demo... ja sam ukljucio cheat... tj WH.. dok sam bio HEad na D[a]ra's Public Server... i snimio sam demo sa njim... i dao sam mu 2 dinamicki ban.. ako hoces... rado cu ti poslati demo...
Na vrh Go down
pr0* | Vuj-[@]

pr0* | Vuj-[@]

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jul 07, 2009 2:48 am

Scarface ftw^ (citat):
Lestic (citat):
Imam demo... ja sam ukljucio cheat... tj WH.. dok sam bio HEad na D[a]ra's Public Server... i snimio sam demo sa njim... i dao sam mu 2 dinamicki ban.. ako hoces... rado cu ti poslati demo...
Ovo je davno bilo...i ja imam sve jedan SS...ako neko hoce send mu ga odmah...a to dara sto si mislio da mis kines admian ...jer ga ti enmozes dobit..nece ti poci za rukom >>
ZZ
Na vrh Go down
Scarface ftw^

Scarface ftw^

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitimeTue Jul 07, 2009 2:49 am

pr0* | Vuj-[@] (citat):
Scarface ftw^ (citat):
Lestic (citat):
Ovo je davno bilo...i ja imam sve jedan SS...ako neko hoce send mu ga odmah...a to dara sto si mislio da mis kines admian ...jer ga ti enmozes dobit..nece ti poci za rukom >>
ZZ
VUJA N00bE!!! ZATO SAM I SNIMAO DEMO!!! KLIKNES F9 I CHEAT SE PALI I GASI!!! ADMINE ADD ME NA fighter.96@live.com ukljucio sam ja bio cit!! Zna gdje je ko... i ide uvjek prema nekome ko se usteko...
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Admin se KURCI! previse   Admin se KURCI! previse I_icon_minitime

Na vrh Go down

Admin se KURCI! previse
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» vENDETTA [Prijava za admina]
» Pohvala....
» Prijava Za Admina
» admin prijava
» >>> ADMIN <<<