Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomeTrazim admina EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Trazim admina

Go down 
3 posters
AutorPoruka
KiLLer

Broj postova : 12

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 2:27 am

Nick u cs mi je KiLLer

Godine osobne:17

Godine igranja cs:9

Iskostvo sa amx komandama:znam sve amx komande i poznajem cheatera od skillera tako da ne banam dzabe bio sam admin na tuborgu,heinekenu,empire zoni,hasis serveru i pincomu tolko od mene nadam se da cete me izabrati pro sam

Msn kontakt:mateoandelic@hotmail.com
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 2:49 am

vidit ti se po imenu da nisi pr0.. zivcira me kad netko kaze za sebe da je proooo.
Na vrh Go down
KiLLer

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 4:04 am

Lestic (citat):
vidit ti se po imenu da nisi pr0.. zivcira me kad netko kaze za sebe da je proooo.

ma to sam ja samo tako stavio nick pravi nick mi je Rapt|el0$
Na vrh Go down
[EkO] eRoR

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 4:23 am

e brate samo treba dati prednost onima koji znaju procijeniti citera i skillera.kao sto ti znas
neko ima dobar scor nema cit kad ban jbg onda.
Na vrh Go down
KiLLer

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 7:43 am

[EkO] eRoR (citat):
e brate samo treba dati prednost onima koji znaju procijeniti citera i skillera.kao sto ti znas
neko ima dobar scor nema cit kad ban jbg onda.

ma znam ja admina prozivaju mene i onda me na kraju banaju a ne pogledaju u konzulu ni da ukucaju status
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 9:55 am

ja znam jednog koristi ime Raptileos vec pustih godina...
Na vrh Go down
KiLLer

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitimeThu Jun 18, 2009 3:09 pm

Jeli taj sa Empire zone
Na vrh Go down
Sponsored content

Trazim admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Trazim admina   Trazim admina I_icon_minitime

Na vrh Go down

Trazim admina
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina
» Za admina!
» Prijava za admina !
» Prijava Za Admina!!!
» Prijava za Admina