Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomeRekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina

Go down 
2 posters
AutorPoruka
Milica M.<3

Broj postova : 3

Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina Empty
KomentarNaslov komentara: Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina   Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina I_icon_minitimeFri Jun 26, 2009 7:43 am

Ime:Milica
Prezime:Markovic
Godiste:1994
Nick:Milica M.<3 (klan DtG)
Iskustvo kao admin:bila sam admin na Kings public srv,Bogovi pbl srv,Prosky public srv i skylive public server
AMX Komande:odlicno poznajem sve
MSN ili Yahoo: OBAVEZNO ZBOG KONTAKTA:msn nzm tacno esam li napravial ali evo:milicamarkovicmilicamarkovic@hotmail.com ili jos bolje facebook - Milica Markovic uzmite me iz Cool Boy-evih prijatelja

Embarassed
Na vrh Go down
clopex

Broj postova : 20

Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina   Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina I_icon_minitimeFri Jun 26, 2009 10:58 am

Previše ti je mal naslov teme Milice Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Na vrh Go down

Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Za admina!
» Prijava za admina
» [PRIJAVA ZA ADMINA]
» Prijava za admina
» Trazim admina