Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomeAdmina su dobili.. EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Admina su dobili..

Go down 
+5
eacan
sRdJ0o a.k.a. Method
.mUkE
KiLLer
Lestic
9 posters
AutorPoruka
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 1:49 am

clopex vidim da je to preko veze... jer clopex je napisao da nikad nije bio admin.. automatski nezna ni sve komande .. nema steam id :S xD mislim nesmeta mi..ali vidim da je preko veze
Na vrh Go down
KiLLer

Broj postova : 12

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 1:52 am

[ovo je sranje sta mislis lesticu kolko im je platio
Na vrh Go down
.mUkE

Broj postova : 2

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 2:53 am

A u Kurac swe preko stele ccc
Na vrh Go down
KiLLer

Broj postova : 12

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 3:30 am

NIje psoteno igro samo 5 puta

KiLLer: komentar modifikovan dana: Sun Jun 21, 2009 4:04 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Na vrh Go down
sRdJ0o a.k.a. Method

Broj postova : 2

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 3:46 am

aj sto je venndeta dobio, to je ok (mada bi mogo naucit jos koju komandu), al coplex Shocked .. msm on i admin nidje veze.. mozda zato sto je '82... ma moro je coplex imat neku vezu......Mad
Na vrh Go down
eacan

Broj postova : 24

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 6:44 am

82 god?!pa imas li ti ikakvo zanimanje osim da igras cs...bolje ti je druzi se s drugovima nego biti za kom
Na vrh Go down
Lestic
Moderator
Lestic

Broj postova : 63

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSat Jun 20, 2009 7:04 am

hh sta se ljutite.. meni je sve isto
Na vrh Go down
SquirLe.-
Administrator

Broj postova : 39

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSun Jun 21, 2009 3:36 am

Svaka cast nowim adminima ali nije fer Very Happy:D
Na vrh Go down
vENDETTA

Broj postova : 8

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSun Jun 21, 2009 5:29 am

Vidite ljudi ja nisam kriv sto su mene izabrali, ali mi je sa druge strane drago.
Ali ja ovog admina kao da necu dobiti !? I NIJE PRAVEDNO
Add sam taj msn, minjo_cor....@hot.... i nista..decko nikad nije online, odem na server pitam admine kad cu dobiti admina, oni mi nista ne govore ili kazu ne znam, stvarno nije u redu !!! :@
Na vrh Go down
clopex

Broj postova : 20

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSun Jun 21, 2009 7:13 am

ne kontama sto se ljutite?? nemam stelu i ne znam nikog sa servera, a na poslijetku zar ne vidite da ovaj nick admin77 samo ima 2 posta, ako je neko trebao da napise koje dobio admina valjda bi to trebali da budu korisnici pod nikovima: Admin i Shakal ?!!?

Malo mi je cudno ovo sve, pogotovo još kad Vendeta kaže da je dodao onaj MSN a niko se ne javlja !? scratch
Na vrh Go down
sHakaL ^^ ftW?

Broj postova : 1

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Admin77 LAZAN ! ! ! !   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSun Jun 21, 2009 9:34 am

Admin77 LAZAN ADMIN NA FORUMU ! ! !
Admina su dobili
eacen i clopex..

I NEKA SE JAVE NA MSN : the_maniacs_87@hotmail.com
Na vrh Go down
eacan

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeSun Jun 21, 2009 9:38 am

Hvala svima
Na vrh Go down
vENDETTA

Broj postova : 8

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeMon Jun 22, 2009 2:48 am

Okay, drago mi je sto su admine dobili eacan i klopex, takodje mi je drago i sto ste lepo odradili ovaj konkurs(Mene ste malo zajebali, al nema veze Wink), srecno vam sa adminima !!!
Na vrh Go down
eacan

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitimeMon Jun 22, 2009 2:54 pm

pa gdje je onaj na msn nikako ga nema za admina :S...
Na vrh Go down
Sponsored content

Admina su dobili.. Empty
KomentarNaslov komentara: Re: Admina su dobili..   Admina su dobili.. I_icon_minitime

Na vrh Go down

Admina su dobili..
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Rekao mi je akone da se prijavima na forum pa mozda dobijem admina a cool boy mi je rekao da cu dobiti admina
» Za admina!
» Prijava za admina
» Konkurs za ADMINA
» Prijava Za Admina