Milica M.<3
Broj postova : 3 Join date : 2009-06-26
| Naslov komentara: !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! Fri Jun 26, 2009 7:53 am | |
| Pohvala sza srw EXTRA je.....
od jutra do mraka sam na srw i rekao mi je cool boy da cu dobiti admina sto ce se nadam se desiti.....
mala zamjerka je sto admini cesto zanemaruju ono sto igraci pisu-tj cooliraju ja zaista znam dsa nemaju vremena da svima odgovaraju ali to se ipak treba razmotirti i vidjeti jeli taj neo u pravu........ nekazem da se to cesto desava ali desi se....
P O ZZ | |
|
clopex
Broj postova : 20 Join date : 2009-06-14 Lokacija : Zenica
| Naslov komentara: Re: !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! Fri Jun 26, 2009 10:56 am | |
| Milice, Milice .... nije to tako jednostavno kako ti misliš, dosta puta pitaš nešto što nema potrebe, ako govoriš za nekog da ima cit onda sam ti ja odgovorio da nema taj doticni, barem u onoj mjeri koliko sam ja bio prisutan na serveru kao admin. Dosta raje pise na admin say tako da je pomalo zamorno sve to citati pogotovo kad pocnu mozel ova mapa mozel ona mapa, mogu li ja dobiti admina, a kad cu ja dobiti admina itd. Sabura Milice | |
|
Admin Administrator
Broj postova : 96 Join date : 2009-06-12 Lokacija : rajvoSA
| Naslov komentara: xd Fri Jun 26, 2009 11:31 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! | |
| |
|