Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

Home!!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

!!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!!

Go down 
3 posters
AutorPoruka
Milica M.<3

Broj postova : 3

!!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! Empty
KomentarNaslov komentara: !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!!   !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! I_icon_minitimeFri Jun 26, 2009 7:53 am

Pohvala sza srw EXTRA je.....

od jutra do mraka sam na srw i rekao mi je cool boy da cu dobiti admina sto ce se nadam se desiti.....

mala zamjerka je sto admini cesto zanemaruju ono sto igraci pisu-tj cooliraju
ja zaista znam dsa nemaju vremena da svima odgovaraju ali to se ipak treba razmotirti i vidjeti jeli taj neo u pravu........
nekazem da se to cesto desava ali desi se....

P
O
ZZ
Na vrh Go down
clopex

Broj postova : 20

KomentarNaslov komentara: Re: !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!!   !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! I_icon_minitimeFri Jun 26, 2009 10:56 am

Milice, Milice ....

nije to tako jednostavno kako ti misliš, dosta puta pitaš nešto što nema potrebe, ako govoriš za nekog da ima cit onda sam ti ja odgovorio da nema taj doticni, barem u onoj mjeri koliko sam ja bio prisutan na serveru kao admin. Dosta raje pise na admin say tako da je pomalo zamorno sve to citati pogotovo kad pocnu mozel ova mapa mozel ona mapa, mogu li ja dobiti admina, a kad cu ja dobiti admina itd.

Sabura Milice Very Happy
Na vrh Go down
Admin
Administrator
Admin

Broj postova : 96

KomentarNaslov komentara: xd   !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! I_icon_minitimeFri Jun 26, 2009 11:31 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Na vrh Go down
https://dreamteamgaming.bosnianforum.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!!   !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!! I_icon_minitime

Na vrh Go down

!!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» PROCITAJ PRED DA TRAZIS UNBAN!!!!
» pohvala za admine
» Kritika na pojedine admine!