Dream Team Gaming 85.25.73.72:27150
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Made by sHakaL ^^

HomeKritika na pojedine admine! EmptyLatest imagesTražiRegistracijaLogin

Kritika na pojedine admine!

Go down 
2 posters
AutorPoruka
clopex

Broj postova : 20

Kritika na pojedine admine! Empty
KomentarNaslov komentara: Kritika na pojedine admine!   Kritika na pojedine admine! I_icon_minitimeSat Jun 27, 2009 9:28 am

Imam jednu kritiku na admine, naime, danas su nekilicina admina (da ne imenujem znat ce oni koji su bili) u igri dogovarala CW i sazivali svoje clanove. To ne bi bio problem da to nije trajalo jedno min pola sata, mislim nema smisla, non stop se dogovaraju ili preko admin say ili preko glavnog chata, uveliko smeta drugim igracima koji su igrali sa serveru, meni je smetlo!

Mislim da bi se to trebalo ako ne zabraniti onda smanjiti tolike dogovore preko servera, svako ima email ili MSN ili Skype ili nesto drugo, pa neka se tako dogovaraju.
Na vrh Go down
Gost
Gost

KomentarNaslov komentara: Re: Kritika na pojedine admine!   Kritika na pojedine admine! I_icon_minitimeSat Jun 27, 2009 9:34 am

Head Admina cu to da sredi....
I ja sam vidio...
To puno smara Sad
Head Admina sve cu sredi...
Na vrh Go down
AgReSiVeN!

Broj postova : 6

KomentarNaslov komentara: Re: Kritika na pojedine admine!   Kritika na pojedine admine! I_icon_minitimeMon Jun 29, 2009 6:04 am

to nije ok!
nisam vidio ja ali sam vidio na drugim servera i mngo smara to :S
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Kritika na pojedine admine!   Kritika na pojedine admine! I_icon_minitime

Na vrh Go down

Kritika na pojedine admine!
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Kritika admina!
» pohvala za admine
» !!!!SVE POHVALE i 1 mala zamjerka-admine procitaj!!!!